Terve!
Kaipaatko uusia voimavaroja ja näkökulmia työhösi?
Mikä saa juuri sinut jaksamaan?
Mistä tiedät mitä sinulta odotetaan?
Mitä itse tuot työyhteisöösi siellä toimiessasi?
Oletko kohdannut hätää omasta jaksamisesta tai muiden toimintatavoista?

Etsi kanssani vastaukset kysymyksiin.

Työn tutkiminen erityispedagogiikan, neuropsykiatrian ja rakentavan vuorovaikutuksen silmin avaa ymmärrystä mitä haastavissa tilanteissa tapahtuu. Samalla löytyy keinoja miten tilanteissa on mahdollista tukea hyvinvointia. Luon kanssasi vaihtoehtoista työn tarinaa. Voit valita kaipaatko koulutusta, työnohjausta vai valmennusta tarinasi vahvistajaksi.

Palvelut

Työnohjaus

Kehitä toimintaasi myönteisesti ja tavoitteellisesti työohjaajan avulla.

Koulutus

Koulutuspaketit ammattilaisille vaativien tilanteiden toimintatapojen vahvistamiseksi.

Valmennus

Paranna työyhteisösi hyvinvointia työniloa ruokkivilla toimintatavoilla.

Asiakkaiden kommentteja

Kiitos hyvästä koulutuksesta. Tämä antoi voimaa, uskoa ja tietoa sekä haastoi itseään toimimaan epämukavuusalueella. Hieno ja hyvä kokonaisuus, joka teki minusta paremman, vahvemman, kiitollisemman ja huomaavaisemman ihmisen.

Asiakaspalaute 2020

Tarjan kanssa työskennellessä syntyy aina uusia oivalluksia, vaikka luulin jo tienneeni kaiken 😉

Asiakaspalaute 2020

Koulutus piti sisällään paljon tietoa neuropsykiatrisista oireyhtymistä sekä antoi käytännön keinoja tämän tyyppisten lasten kanssa työskentelyyn. Tarja, olet oman alasi huikea ammattilainen. Kiitos!

Asiakaspalaute 2021

Tarja on aivan symppis omalla paikallaan. Avaa askarruttavat asiat positiivisella olemuksellaan. Arvostan tehtäväpalautusten kommentointia, kaikille yksilöllisesti. Hienosti rakennettu koulutuskokonaisuus.

Asiakaspalaute 2021

Tarja Seppälä

Minulla on yli 30 vuoden kokemus ihmissuhdetyöstä; varhaiskasvatuksesta, opetuksesta ja yhteistyökumppanina lastensuojelusta sekä terveydenhuollosta. Mukanani tulee erityispeadagogista osaamista sekä voimavarasuuntautunutta dialogia niin lasten kuin aikuisten tueksi. Lähtökohtana on, että minä en ratkaise, vaan autan toimijoita löytämään itse ratkaisut omaan tilanteeseensa. Itselle merkityksellisiin teemoihin löytyy ratkaisu ja voimavarat toteuttaa ne.